Thursday, June 5, 2008

Tag From Hafizadam

Wah, pepagi bukak blog, tetibe dapat bende ni. 1st time dapat tag dari kengkawan blogger lain..hoho..Daripada aku duk pikir-pikir apa yang aku nak merapu kat blog ni, baik aku selesaikan masalah ni..Awal-awal nampak cam susah je nak ikut arahannya, tapi bila dah bukak file yang dikasik 2, sonang la plak. Tapi name lam file 2 still ckit lagi, bermakna xbanyak orang yang main bende ni, atau ntah ler...huhu..So, tuk incik hafizadam, aku dah berjaya menyelesaikan masalah tuk tag kali ni..wah, bangga siot...ekekeke


This picture is nothin to be related to the administrator ^_^

Ni cara nak mainnye...

Dalam gambar ade dokumen,
Dokumen tersembunyi tak boleh lihat,
Pelbagai kaedah menyorok dokumen,
Cuba lah carik jangan penat.

Tips:- Sila Klik Gambar atas ni dulu. Kemudian...save gambar ni pada format *.jpg. Gunakan kaedah open with --> Winzip @ Winrar untuk melihat kandungan fail ini. Isikan nama anda dalam fail yang dikepilkan, kemudian tag 10 orang kengkawan anda lah~ Dengan ini senarai nama semakin bertambah....

Kalau xpaham, cuba-cuba la pahamkan sendiri. Kalau nak bantuan, dipersilakan menanya...

So, untuk mangsa seterusnya, kat bawah ni senarainya....

Afzanurrahman
Shoutulhaq
Penjaga Agama
Izat Tarmizi
Seekerz
Pawanayah
Dr Zaty
Sarah Shamsudin
Khazanah Rahsia
Zuanzaqziq

Kalau nak main, dialu-alukan, kalau taknak main, buat taktau je..hak3x..So, selamat mencuba..~

* H A T I K U S E N Y U M D I P A G I I N I *

4 contengan diterima:

kahfi8 on June 10, 2008 at 2:27 PM said...

salam..
takde orang nak tag ana ke?? har3x..

Pencinta Ilahi on June 14, 2008 at 10:49 AM said...

hoho..
nk kene tag gak ek?
xpe, try la selesaikan tag ni..
ana tau, nta hebatt..=)

Badrul Aini Sha'ari on June 14, 2008 at 5:26 PM said...

salam perjuangan... :)

erk, kene tag la pulak...

hr2 tak perasan plak ana kena... :P

Pencinta Ilahi on June 14, 2008 at 8:09 PM said...

salam..
hahaha...wilek, tag yg sonang je ni..

 

© 2010 Antara Cita dan Cinta Copyright © 2009 Black Nero is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal